SINISTRALITAT A LA N-340 I REIVINDICACIÓ DE LA GRATUÏTAT DE L’AUTOPISTA. MOBILITZACIÓ CONVOCADA PEL 19 DE MARÇ DE 2016

11 de febrer del 2016

El dia 5 de febrer, els Alcaldes del Vendrell i del Perelló, juntament amb el Director de la Federació de Transports (FEAT), han efectuat una roda de premsa on s’ha comunicat el següent:

1)    Els Alcaldes de la zona de l’Ebre, del Pacte de Berà i FEAT consideren necessari fer una gran mobilització per continuar reivindicant que les solucions a la sinistralitat a la N-340 passen obligadament per la gratuïtat de l’autopista en aquells trams en que coincideixi.

2)    Per això, es convoca a la ciutadania i al conjunt d’entitats i associacions de les poblacions per on passa la N-340 a donar suport i afegir-se a la mobilització del dia 19 de març. També sol·liciten la col·laboració dels transportistes catalans i de tots els que vulguin sumar-se a la reivindicació.

3)    La mobilització consistirà en dos talls a la N-340, un a la rotonda del Vendrell i l’altre a la rotonda del Perelló, des de les 12 a les 12.45 hores. Simultàniament, dos caravanes de vehicles pesats es concentraran als llocs dels talls per realitzar una marxa lenta per la N-340 un cop finalitzat el tall ciutadà. Així mateix, altres dos caravanes de vehicles pesats realitzaran una marxa lenta per l’autopista, un a les Terres de l’Ebre i l’altre a la zona del Penedès-Gaià.

4)    El lema sota el qual es realitzarà aquesta mobilització és: “Prou morts!! N-340 solucions JA!! Prou Peatges!!” 

5)    S’espera que aquesta nova manifestació tingui com a resultat una resposta positiva de les Administracions, tant l’Estatal com de la Generalitat, i permetin resoldre el conflicte i acabar definitivament amb la sinistralitat i el col·lapse de la N-340.

 

0001

Categories: Notícies